Feestelijke mijlpaal: FestiSquad evolueert naar B.V.

Jesper Weys, René Mureau en Stef de Graauw

Beste LinkedIn-netwerk,

Met trots en enthousiasme willen wij delen dat FestiSquad een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. FestiSquad is nu officieel geregistreerd als een besloten vennootschap (B.V.).

Wij geven de nieuwe generatie een onvergetelijke bijbaan, waarbij teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Ons doel is om alle festivals en evenementen te voorzien van kwalitatieve medewerkers die niet alleen hun taken uitvoeren, maar ook bijdragen aan de sfeer en beleving van het evenement.

Wij zijn de flexibele, betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat binnen de evenementenbranche. Bij FestiSquad leiden we ons enthousiaste team zelf op, zorgen we voor een kwalitatief team en stimuleren we voortdurend ontwikkeling. Teamgevoel en plezier staan bij ons centraal, met als doel de verwachtingen van opdrachtgevers en festivalbezoekers te overtreffen.

Terwijl we terugkijken op twee succesvolle festivalseizoenen met meer dan 50 evenementen per jaar, kijken we ook met vol enthousiasme naar de toekomst. Met deze nieuwe rechtsvorm en onze duidelijke visie en missie, zijn we vastbesloten om de standaard in de evenementenbranche te blijven verhogen.

We zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van onze familie, relaties en natuurlijk onze fantastische Squad! Laten we samen verder gaan op deze opwindende reis, waar teamgevoel, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Met feestelijke groeten,

René Mureau, Stef de Graauw en Jesper Weys

Oprichters, FestiSquad B.V.

#FestiSquad #FestivalLife #JoinTheSquad #Festivals #BV